Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Het Zweedse merk Thule biedt topproducten op het gebied van dakkoffers, dakdragers, fietsendragers en accessoires hiervoor. Thule staat garant voor topkwaliteit, perfecte pasvorm, gebruikersgemak bij montage.

Thule dakdragers: Thule heeft het grootste assortiment dakdragers van alle merken dakdragers. Bovendien is de montage van de Thule dakdragers zeer eenvoudig en de pasvorm erg nauwkeurig. Er zijn diverse stangen leverbaar: de Thule SquareBar de klassieke stalen vierkante stang, de  Thule WingBar ( in zilver/alu kleur en in zwart ( meerprijs tov wingbar zilver ) deze stangen zijn stiller vanwege hun vorm. Thule SlideBar ( op aanvraag ) deze stang is van aluminium en kan buiten de auto schuiven voor makkeljke belanding op de stangen. Als laatste de Thule Wingbar Edge, Bij deze stangen zijn voet en stang samengevoegd waardoor een afgerond geheel onstaat bij de voet waardoor windruis tot een minimium beperkt blijft.

Thule Dakkoffers:
De Thule dakkoffers zijn er in een aantal lijnen waarbij de Thule Ocean en Thule Pacific de basis lijnen zijn. Perfecte dakkoffers voor een scherpe prijs. Verkrijgbaar in diverse maten. De dakkoffers van de series Thule Touring, Thule Dynamic, Thule Excellence en de Thule Motion bieden meer luxe nog mooiere afwerking en uiteraard ook verkrijgbaar in diverse maten. Voor ieder wat wils!

Thule fietsendragers
De Thule fietsendragers staan bekend om kwaliteit gebruikersgemak en veelzijdigheid. leverbaar in diverse modellen en prijsklassen en altijd geroemd door diverse testinstanties. ( vaak ook testwinnaar )