Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Voordelig een dakkoffer of trekhaakbagagebox huren!

Het huren van dakkoffers en dakdragers wordt steeds populairder. In plaats van het aanschaffen van een dakkoffer is het vaak veek intressanter om de dakkoffer en dakdragers voor de vakantie te huren. Bij het huren van een dakkoffer en dakdragers bent u verzekerd van de juiste dakdragers en de dakkoffer die u daadwerkelijk nodig heeft.

Bij dakdragerland verhuren wij dakkoffers in verschillende maten. Kunnen er ook skies in de dakkoffer dan noemen we het ook wel een skikoffer of skibox. Wanneer u een dakkoffer of skibox huurt heeft u wellicht ook dakdragers nodig, deze kunt u ook bij ons huren. De gehuurde spullen zijn allemaal af te halen in Den bosch waar ze ook gratis veilig en vakkundig gemonteerd worden. 

Naast dakkoffers en dakdragers verhuren wij ook de towbox, dit is een handige box voor oop de trekhaak met dezelfde inhoud als een compacte dakkoffer namelijk 350 liter. Het huren van een towbox is erg intressant omdat u minder hoog hoeft te tillen en er minder brandstof verbruik is. Bovendien kan de towbowbox ook nog kantelen, dus u kunt altijd nog bij de achterklep van uw auto!

Voor het huren van dakkoffers, dakkoffers of een towbox gaat u naar onze speciale internetsite:

www.huureendakkoffer.com

Wij verhuren daar onder andere:

  • Dakkoffer/skibox 680 Liter

  • Dakkoffer/skibox 570 Liter

  • Dakkoffer/skibox 480 Liter

  • Trekhaak bagagebox 350 Liter

  • Trekhaak bagagebox 390 Liter


Op www.huureendakkoffer.nl kunt snel en eenvoudig een reservering plaatsen, ook vindt u daar meer informatie over de verschillende producten die wij verhuren.Weergave:
Geen producten aanwezig