Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
PACKLINE-DAKKOFFERS

PACKLINE DAKKOFFERS


Het Noorse merk Packline heeft het ontwerpen van dakkoffers tot kunst verheven. Mooie ranke lijnen en aflopend aan de voorkant. Werkelijk subliem voorgegeven dakkoffers. Naast mooi zijn de Packline dakkoffers ook van topkwaliteit. Op Alle aspecten zijn vele tests losgelaten om ervoor te zorgen dat de Packline dakkoffers u als klant jarenlang plezier bieden.

TALRIJKE MOGELIJKHEDEN

Er zijn diverse modellijnen om een ruime keuze te bieden aan u als koper. Passend bij compacte auto's. SUV's en grotere modellen personenwagen. Diverse Packline Dakkoffers hebben de dakrails door de box lopen om de Dakkoffer zo dicht mogelijk op het dak te krijgen. ( minder windverstoring ) dit geeft naast brandstof voordelen ook een mooie look aan het geheel. De Packline dakkoffers zorgen voor een mooie uitstraling van uw auto en dakkoffer in vakantietrim. U zult zien dat u vaker stopt om zelf even te kijken naar de combinatie. er zijn een aantal series te onderscheiden.

  • De NX series Unieke vormgeving en technisch hoogstaand gebouwd. De NX premium dakkoffer heeft géén snelheidslimiet!
  •  DE FX series Een ruim keuze uit maten en vormgeving helemaal af te stemmen op uw huidige auto, maar ook geschikt voor uw volgende (andere) auto. De glasvezel dakkoffers in deze serie heeft géén snelheidslimiet!
  • De F serie: Hoofdzakelijk afgestemd op functionaliteit een uiteraard ook een groot deel op looks. 
De Packline dakkoffers zijn veelal nog verder te personialiseren door deze in kleur van uw Auto te bestellen.
Uiteraard Tüv getest en goedgekeurd en City crash test goedgekeurd. De Packline dakkoffers hebben 5 tot 10 jaar garantie afhankelijk van het model.
 

Packline dakkoffersPackline-NX-Serie
Packline NX Serie
Packline-F-serie
Packline F serie
Weergave: