Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Farad - Dakdragers

Dakdragerspecialist is officieel importeur voor de Benelux van het Italiaanse merk Farad en levert u uit voorraad tegen scherpe prijzen dakdragers en dakkoffers.
Het Italiaanse merk Farad maakt al geruime tijd een uitgebreid assortiment dakdragers van zeer goede kwaliteit. Men maakt gebruik van hoogwaardige materialen waardoor u als gebruiker een lange tijd kunt genieten van uw aankoop. Waar zitten de verschillen dan in: het gebruikte rubber bij de aluminium dragers is zacht genoeg om te kunnen bewegen als u een t-adapter o.i.d. wilt monteren, maar ook weer hard genoeg om niet zomaar in te scheuren. De kunststof kappen op de uiteinden zijn meerdere malen erop en eraf te halen zonder dat de stevigheid verloren gaat (bij sommige merken is het na een keer niet meer terug te plaatsen). Het staal is dusdanig behandeld tegen corrosie dat het vele jaren roestvrij meegaat.

Welke soort dakdragers levert Farad.

Dakdragers voor het zgn gladde dak: auto zonder roofrails. Voor leverbare auto types heeft Farad een verschillende voet, dus geen universele pasvorm maar precies op maat. Maakt uw auto gebruik van een gaatje in de dakstijl, dan maakt de Farad dakdrager hier ook gebruik van.

Dakdragers voor de open dakrails: Veel stationwagens hebben een opstaande open dakrail. hiervoor heeft Farad de Stelvio dakdragers Een stevige drager die perfect om de opendakrail past.

Dakdragers voor de geintegreerde dakrails: De nieuwere station wagons hebben tegenwoordig vaak geïntegreerde dakdrails (een soort van rail die op het dak ligt waar uw een dakdrager om heen kunt klemmen). De Beamer serie van Farad is de meest perfect oplossing hiervoor. De drager ligt mooi laag en strak op de rails waardoor de auto en eventuele dakkoffer 1 lijken te zijn.

Alle Farad dakdragers zijn standaard voorzien van een slot om te voorkomen dat anderen uw bezit kunnen meenemen. Elke aluminium dakdrager van Farad wordt geleverd met rubberstrips, te plaatsen in boven en onderkant van de dakdrager, zodat er geen gefluit ontstaat tijdens de rit.
De complete dakdragers worden geleverd in stevige verpakking om perfect bij u afgeleverd te kunnen worden.

Farad produceert alles in eigen huis om zo de hoge kwaliteit te kunnen waarborgen. Met recht een Europees product dus! Letterlijk elk onderdeel wordt in de eigen fabrieken ontwikkeld en geproduceerd.